Badkamer in 1 dag

De panelen zijn opgebouwd uit een toplaag die is aangebracht op een sandwichpaneel van aluminium en PVC vulling. Deze combinatie zorgt voor een licht paneel, maar wel met een uitzonderlijke stevigheid en stabiliteit.

De toplaag van de vloer is voorzien van de hoogste antislip waarde. Deze toplaag is krasvast, kleurvast, brandvast (klasse 1), slijtvast, drukvast en heeft een uitstekende akoestische demping.

De wand- en vloerpanelen worden onderling zonder kitwerk naadloos en waterdicht met elkaar verbonden. Hierdoor bespaart u op de onderhoudskosten voor het vervangen van kitwerk.

Soft

Soft

De toplaag, voelt enorm zacht en warm aan en heeft een uitstekende akoestische demping.

Easy to install

Easy to install

Doordat de lichtgewicht panelen vaak rechtstreeks over de bestaande wand- of vloerafwerking aangebracht kunnen worden, is de installatie snel en eenvoudig.

Veilig

Veilig

De douchevloer is onder afschot geperst en gelijmd. Zodat het water goed wegvloeit. De toplaag voelt enorm zacht aan en heeft een antislip klasse R11. Het afvoerrooster is van hetzelfde materiaal als de vloer gemaakt, waardoor het rooster niet doorbuigt.

Maatwerk

Maatwerk

Van een enkele badkamer tot seriematig. Van klein tot groot. Na het inmeten kunnen de panelen op de mm nauwkeurig op maat geproduceerd worden. Dit met korte levertijden. De panelen zijn licht van gewicht en eenvoudig op locatie te bewerken.

Hygiënisch

Hygiënisch

Geen kit- en voegwerk zoals bij tegels. Doordat het oppervlak extreem poriëndicht is, zijn zowel de wanden als de vloeren, ondanks de goede antislip eigenschappen, eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. Doordat er nano-zilverdeeltjes zijn toegevoegd, krijgen bacteriën en schimmels geen enkele kans.

Duurzaam

Duurzaam

De wand- en vloerelementen kunnen volledig worden hergebruikt.

Technische specificaties

Stijlvast:

Slijtlaag 0,90mm
EN649 34/34 EN660: 0,036mm
Klasse T: hoogste niveau

Indrukgevoeligheid:

N433: 0,01mm

Dimensionale stabiliteit na blootstellen aan extreme hitte:

EN434: 0,00%<0,10%

Stevigheidstesten volgens:

DIN53424 en EN425
DIN5324: 100000 cycli geslaagd
EN425: geslaagd

Antislip:

DIN51097 klasse C / hoogste niveau

Kleurvastheid:

DIN53387: klasse 6

Chemische resistentie:

DIN51958: bestand tegen alkaliën en verdunde zuren

Akoestische demping:

DIN52210: 4db

Vuurvastheid:

Klasse 1 (hoogste)

Elektrostatisch gedrag:

EN1815: <2kV